UBS

Recherches associées: Avis sur UBS | Offres d’emploi chez UBS | Salaires chez UBS | Avantages sociaux chez UBS
      Entretiens chez UBSEntretiens d’embauche pour Graduate Program Securities Trading - Equities chez UBSEntretien chez UBS

Entretien pour Graduate Program Securities Trading - Equities

23 sept. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez UBS (Londres, Angleterre) en sept. 2019

Online application is followed by an online numerical reasoning test and UBS cultural appraiser. Numerical reasoning is a TalentQ style assessment with individual questions being timed - not particularly difficult but it is worth familiarising yourself with this type of test as there is time pressure. After passing these you are invited to a Sonru online interview which consists of 10 questions - 30 seconds to prepare for each and 2 minutes to record your response. The last 2 are not questions they just allow you to add additional remarks. Very few questions about the company or the role, mostly focused on soft skills. Still awaiting the outcome of the video interview.

What differentiates a good trader from a bad trader?

If you did not need to work and money was no object what passion would you pursue?

What is your biggest failure to date? How did you react to this? Would you change you reaction?

What asset would you invest in and why?

What is your greatest achievement to date? How did you feel about this?