PageGroup

Recherches associées: Avis sur PageGroup | Offres d’emploi chez PageGroup | Salaires chez PageGroup | Avantages sociaux chez PageGroup
      Entretiens chez PageGroupEntretiens d’embauche pour Managing Consultant chez PageGroupEntretien chez PageGroup

Entretien pour Managing Consultant

24 févr. 2011

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez PageGroup en nov. 2010

Phone interview was a quick check of all the basic qualifications required. One on one interview was quite intense, they dig deep into entire history of each company you worked for and your pitfalls and accomplishments. It was quite intimadating because i was picked on my resume my story and my desire for a career change.

How do you explain the gap in your career between 2008 to 2009

I see that you have made quite a few switches in your career, can you explain about that.