Salesforce

Recherches associées: Avis sur Salesforce | Offres d’emploi chez Salesforce | Salaires chez Salesforce | Avantages sociaux chez Salesforce
      Entretiens chez SalesforceEntretiens d’embauche pour Recruitment Coordinator chez SalesforceEntretien chez Salesforce

Entretien pour Recruitment Coordinator

20 sept. 2023
      Buenos Aires

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Recruitment Coordinator chez Salesforce

Entretien pour Recruiting Coordinator

3 avr. 2024
      New York, NY

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Salesforce (Buenos Aires) en août 2022

1er entrevista individual con Argentina, 2da entrevista con Canadá. Test de coordinación de entrevistas: diferentes reuniones a coordinar con diferentes personas y horarios de países. Todo en inglés, recomiendo estudiar las zonas horarias antes de hacerlo.

Cómo organizarías la coordinación diaria de entrevistas en diferentes horarios

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Salesforce (New York, NY) en oct. 2021

3 step interview process. (Initial Recruiter call, Panel interview with 3 hiring managers, and a final call with Head of Recruiting). It was a 2 week process due to the amount of applicants they get.

How do you manage working in a fast-paced environment?

Entretien pour Recruiting Coordinator

5 juil. 2021
      San Francisco, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Salesforce (San Francisco, CA) en mai 2021

I had 2 rounds of interview. The first round of the interview is a 30 minute phone call with one recruiting associate manager. The second (final) round of the interview is a 1.5 hour google meet interview with 5 recruiting managers. The overall interviewing process was straight forward and took about a total of 2 weeks.

Talk about a time when you had to maintain confidentiality.

What is your experience with constructive criticism?

Talk about a time when you gave back to the community.

Tell me about a time when you were not able to finish a task or project on time. What happened and what did you do?