SafeAeon

Recherches associées: Avis sur SafeAeon | Offres d’emploi chez SafeAeon | Salaires chez SafeAeon | Avantages sociaux chez SafeAeon
      Entretiens chez SafeAeonEntretiens d’embauche pour SOC Analyst chez SafeAeonEntretien chez SafeAeon

Entretien pour SOC Analyst

19 nov. 2024
      Sahibzada Ajit Singh Nagar

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez SafeAeon (Sahibzada Ajit Singh Nagar) en sept. 2024

The interview process was smooth, and I appreciated the opportunity to discuss various topics, including VAPT, SIEM, XDR, EDR, SOC tools, and other critical cybersecurity concepts. It was insightful, and I am eager to apply my knowledge in these areas while contributing to your team’s success.

Networking,VAPT,SIEM, Soc Tools and Routing protocol

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme SOC Analyst chez SafeAeon

Entretien pour SOC Analyst I

7 nov. 2022
      Mohali, Punjab

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez SafeAeon (Mohali, Punjab) en nov. 2022

1st Round - Aptitude and Technical MCQ based Test After clearing 1st round you will directed to interview rounds 1st Interview Round - Technical Round 2nd Interview Round - Technical + HR Round

Computer Networks Questions 1. OSI Model 2. TCP/IP Model 3. Port number of HTTP , HTTPS , FTP 4. Switch , Router 5. All OOPS concepts

Entretien pour SOC Analyst I

13 déc. 2022
      Mohali, Punjab

First round was technical test questions of computer networking Second round interview online Third round was hr and technical interview at company premises Questions from computer networking like ip address port number osi model were asked

Osi model Topology Port number Computer networking