L'Oréal

Recherches associées: Avis sur L'Oréal | Offres d’emploi chez L'Oréal | Salaires chez L'Oréal | Avantages sociaux chez L'Oréal
      Entretiens chez L'OréalEntretiens d’embauche pour Sales Analyst chez L'OréalEntretien chez L'Oréal

18 juin 2010

Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez L'Oréal en janv. 2010

One interview with HR Manager. They were looking someone with less skills, not postgraduate study as me. She asked questions about my projects, my assignments in university, what I want to do from now on, if I want to stay in front of a PC Screen and analyze data every day... if I have any preferences concerning work hours, etc.

What did you do when you had a problem with another team member in university?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Analyst chez L'Oréal

30 mai 2022
      Milan

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez L'Oréal (Milan) en mai 2022

La manager mi ha messo subito a mio agio, ciò mi ha permesso di essere me stesso senza pressioni né troppe agitazioni. Ho potuto captare la passione per il suo lavoro e ho notato grande interesse alle sue domande relative alle mie esperienze.

Risolvere il seguente business case: quanti Kg di patatine a settimana compra un punto vendita McDonald’s situato all’interno di un centro commerciale?

21 juil. 2021
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez L'Oréal (New York, NY) en janv. 2019

Basic first round interview with very little follow-up from the company. HR forgot about the interview until I sent a follow-up email to remind them of it. All very basic questions.

Talk me through your resume

6 oct. 2014
      San Juan, PR

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez L'Oréal (San Juan, PR) en mai 2014

I was upgrated from my inter position. Close, friendly and confident ambient. 1:1 experience interview proccess Easy and short Questions about my last position and what I expected for the new position. Secure and confidence . . Small offer but, accepted at the moment.

no hard questions