Excerpta Medica

Recherches associées: Avis sur Excerpta Medica | Offres d’emploi chez Excerpta Medica | Salaires chez Excerpta Medica | Avantages sociaux chez Excerpta Medica
      Entretiens chez Excerpta MedicaEntretiens d’embauche pour Associate Medical Communications Manager chez Excerpta MedicaEntretien chez Excerpta Medica

Entretien pour Associate Medical Communications Manager

5 mai 2025
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Medical Communications Manager chez Excerpta Medica

Entretien pour Associate Medical Communications Manager

1 févr. 2020
      Amsterdam

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Excerpta Medica (Londres, Angleterre) en mai 2024

1 - Phone screening with HR (5 min) - general questions about your experience 2 - First interview with hiring managers (Zoom, 20-25 min) - general questions and some behavioral questions 3 - Case study and discussion (around 40 min) - preparing PowerPoint presentation based on articles at home& Discussion in Zoom with managers. Additional behavioral questions.

Can you tell us about your strategy for resolving conflicts between the client and the contractor?

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Excerpta Medica (Amsterdam)

Starts with cover letter/ CV screening, then invited for a written abstract test, then a phone/webex interview with one manager, then finally invited back for case study and further interviewed with 5-6 others in total

Reason for transiting from academia to medcomm agency