Accenture

Recherches associées: Avis sur Accenture | Offres d’emploi chez Accenture | Salaires chez Accenture | Avantages sociaux chez Accenture
      Entretiens chez AccentureEntretiens d’embauche pour Machine Learning Engineer chez AccentureEntretien chez Accenture

20 sept. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Accenture en sept. 2024

After applying through linkedin, I got multiple calls from multiple HRs, telling they will be scheduling the interview. But no one scheduled interview for around 2 weeks and finally one HR did. On the day of the interview, the interviewer had some connectivity issue and could not join by which the interview was postponed to 2 days later.

explain about your ML project

How did you do data preprocessing, hyperparameter tuning and which evaluation metrics did you use in your application.

write a code for calculating f1 score without using sklearn library.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Machine Learning Engineer chez Accenture

10 déc. 2025
      Pune

J'ai passé un entretien chez Accenture (Pune)

Profile Screening checks resume fit. Technical Round covers ML concepts, forecasting, pipelines, MLOps, and coding. Behavioral Round focuses on project discussion, teamwork, communication, challenges, and problem-solving alignment with role expectations.

challenges faced in the project

5 déc. 2025

J'ai passé un entretien chez Accenture

La entrevista fue bastante básica, enfocada principalmente en conocer mi perfil y entender cómo actuaría en diferentes situaciones laborales. Desde el inicio, pude notar que el objetivo era obtener una visión clara de quién soy profesionalmente, qué tipo de experiencias he tenido y cómo me desenvuelvo en un entorno de trabajo. Las preguntas iban dirigidas a identificar mis fortalezas, mis prioridades y la forma en que suelo organizarme.

22 avr. 2025

J'ai passé un entretien chez Accenture

Domande su machine learning, algoritmi di clustering, vantaggi e svantaggi, casi in cui usare e casi in cui non ha senso usare determinati modelli Infine una domanda facile di logica

Quando usare il K-Means invece del Dbscan