vAuto

Recherches associées: Avis sur vAuto | Offres d’emploi chez vAuto | Salaires chez vAuto | Avantages sociaux chez vAuto
      Entretiens chez vAutoEntretiens d’embauche pour Performance Consultant chez vAutoEntretien chez vAuto

Entretien pour Performance Consultant

25 août 2020
      East Los Angeles, CA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez vAuto (East Los Angeles, CA) en août 2020

A pretty basic phone screen, then three rounds of interviews. The third round was a panel interview. Fairly typical questions, though the second interviewer challenged everything I said and was pretty gruff. They hire for the Performance Consultant role in batch, so you have to wait for all the other candidates to be interviewed before the next phase begins. The process took roughly a month, start to finish.

Why do you want to work for Vauto? How is it different from your current role?

How would you get in touch with a client that is avoiding your calls and emails?