itdesign

Recherches associées: Avis sur itdesign | Offres d’emploi chez itdesign | Salaires chez itdesign | Avantages sociaux chez itdesign
      Entretiens chez itdesignEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez itdesignEntretien chez itdesign

Entretien pour Software Engineer

12 juin 2024
      Tübingen

J'ai passé un entretien chez itdesign (Tübingen)

Sehr sympathische HR Kollegen, konstruktive Gespräche, ich habe eine insgesamt sehr positiven Eindruck des Unternehmens erhalten können. Es wurde klar kommuniziert und gutes Expectation Management betrieben. Sehr zu empfehlen für all diejenigen, die einen guten Arbeitgeber im Tübinger Raum suchen!

Hast du bereits Erfahrungen in diesem Bereich?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez itdesign

Entretien pour Software Developer

5 avr. 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez itdesign

I applied via LinkedIn. I was then given a programming task that I submitted. Then I didn't hear for them for more than 2 weeks. After asking for feedback for my task submission, they invited me for a phone interview where basic questions were asked. I asked about the timeline for next steps and they said that they will get back to me in 1 week and 3 weeks have passed since then. Extremely disorganized and unprofessional company, making candidates spend hours on the programming task but ghosting them without giving any feedback. Extremely disrespectful of people's time. It looks like they are not interested in hiring people anyways, they are maybe just testing their interview process. Stay away from such smalltime companies.

What are your salary expectations