iRecommend

Recherches associées: Avis sur iRecommend | Offres d’emploi chez iRecommend | Salaires chez iRecommend | Avantages sociaux chez iRecommend
      Entretiens chez iRecommendEntretiens d’embauche pour Director of Client Care chez iRecommendEntretien chez iRecommend

Entretien pour Director of Client Care

9 sept. 2018
      Tulsa, OK

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez iRecommend (Tulsa, OK) en mai 2018

I came in a few times to meet the CEO and later other members of the team including the COO. They basically said the job was mine but then never followed up and never spoke to me again. I have heard from several people in town that this behavior is usual for them. They don't seem to have their act together or know what they are doing. So much office space with so few people.

Describe how in your current role you would be helpful to iRecommend?