De sollicitatieprocedure bestond uit een 3-tal gesprekken waarbij de recruiter je telkens op de hoogte houdt tijdens het proces via mail of telefonisch:
- 1e gesprek met recruiter
- 2e gesprek met team lead
- 3e gesprek met director
Questions d'entretien [1]
Question 1
Hoe ga je om met specifieke situaties, bv. een moeilijke klant of stakeholder in je project of als de klant niet tevreden is van het opgeleverde werk door je projectteam?
J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez iO
Entretien
Ik heb een gesprek met HR gehad. Ondanks een zeer vlot gesprek, heb ik een week nadien feedback ontvangen dat mijn ervaring geen fit was voor de besproken functie. Voor mij was de feedback vrij verrassend en niet in lijn met het signaal dat ik tijdens het gesprek kreeg. Ze hebben niet meer gereageerd op mijn vraag om de feedback toe te lichten. Jammer, dat maakt mijn ervaring eerder negatief.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Het was een zeer high-level gesprek rond hun en mijn verwachtingen van de job - eerder verkennend.
J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez iO (Herentals)
Entretien
Vlot en open communicatie. De procedure verliep professioneel en kreeg steeds snel respons.Helaas was er zeer weinig ruimte voor onderhandeling op het conract. Dit was dus een gro te teleurstelling.