hireEZ

Recherches associées: Avis sur hireEZ | Offres d’emploi chez hireEZ | Salaires chez hireEZ | Avantages sociaux chez hireEZ
      Entretiens chez hireEZEntretiens d’embauche pour Machine Learning Engineer chez hireEZEntretien chez hireEZ

26 avr. 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Machine Learning Engineer chez hireEZ

1 mai 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez hireEZ

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez hireEZ en févr. 2021

1st round phone call, interviewer brief introduced the group. I described one of my projects with follow-up questions. Also a lot of machine learning basic questions, pretty standard as you might be asked in any MLE interviews. 2nd round is a take-home project based on their product. Given 1 week of time to finish. 3rd round is the presentation of the take-home project to the group and discussions with the group.

Machine learning basics, for example, how to avoid overfitting?

I was interviewed by a machine learning engineer who asked me some machine learning general questions for half an hour and then we moved to a to coding question for another half an hour.

Q: How can we solve overfitting?

12 juin 2021
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez hireEZ (New York, NY) en avr. 2021

1. HR interview 2. 1st round interview: 30 mins, basic ML question 3. 2st round onsite: 5-6 hrs take home project, 2hr presentation. The hardest part would be onsite, many challenging questions. You have to find the best solution for the company. take home project is time-comsuming