eClinicalWorks

Recherches associées: Avis sur eClinicalWorks | Offres d’emploi chez eClinicalWorks | Salaires chez eClinicalWorks | Avantages sociaux chez eClinicalWorks
      Entretiens chez eClinicalWorksEntretiens d’embauche pour Release Engineer chez eClinicalWorksEntretien chez eClinicalWorks

Entretien pour Release Engineer

15 déc. 2017
      Mumbai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Release Engineer chez eClinicalWorks

Entretien pour Release Engineer

8 nov. 2017
      Mumbai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez eClinicalWorks (Mumbai) en nov. 2017

1 simple technical aptitude questions on oops db tomcat server 2 technical round simple questions on DB and OOPS 3 hr and managerial round they just confirm are you stable or not for this job. they not selected me because they have doubt on me , may leave this job for another opportunity.

difference in delete and truncate ? normalization ? what is class and object?

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez eClinicalWorks (Mumbai) en nov. 2017

first had to fill an online form or their record. then we had to sit for sometime Then interview was taken in an cubical. The HR was very nice and kind in nature, she helped me in understanding how company works and what were their policies. she asked about my family who all are there, she also asked why did you choose eclinicalworks ? then had an technical apttitude round .

what ladership qualities you have
      2 réponse(s)