Zoho

Recherches associées: Avis sur Zoho | Offres d’emploi chez Zoho | Salaires chez Zoho | Avantages sociaux chez Zoho
      Entretiens chez ZohoEntretiens d’embauche pour Computer Software Engineer (Applications) chez ZohoEntretien chez Zoho

18 juil. 2013
      Chennai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Computer Software Engineer (Applications) chez Zoho

11 juil. 2013

J'ai passé un entretien chez Zoho

First round: Predict output type of questions Rest of the rounds: Coding,coding,coding...

Everything was answerable

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Zoho (Chennai)

i get eliminated in the first bcz i not prepared its based on c language

it was only based on c language it was my mistake that i didn't prepared for the interview not at all serious

12 août 2013
      Vellore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Zoho (Vellore) en juil. 2013

It was a campus recruitment in my case. Eligible candidates where around 1000. The process was 1. Written test - only C MCQ (200 shortlisted) 2. Coding round 1 - 5 question in 90 minutes 3. Coding round 2 - 2 question in 120 minutes 4. Coding round 3 - 1 question in 180 minutes 5. HR+Technical Interview For clearing all coding rounds you need to have deep knowledge of Data Structures and Algorithms. Programming language can be C,C++ or JAVA. Atlast, 22 candidates were selected for salary of 6 lpa.

Implement a sql multiple join query using C program.