ZestMoney

Recherches associées: Avis sur ZestMoney | Offres d’emploi chez ZestMoney | Salaires chez ZestMoney | Avantages sociaux chez ZestMoney
      Entretiens chez ZestMoneyEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez ZestMoneyEntretien chez ZestMoney

Entretien pour Software Engineer

2 mai 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez ZestMoney

Entretien pour Software Developer

20 mars 2020
      Koramangala

J'ai passé un entretien chez ZestMoney

3 rounds in the Interview process: 1. Problem solving & coding round (Basic Data structures Problem - Mostly found in interviewBit) 2. Additional DSA Round & Resume Overview questions(More About yours projects and some normal data structure questions) 3. Manager Round(Will check whether you fit to the company or not) 4. HR round(Mostly 95% people got selected )

Questions on Heap(Max heap), Stack(Rain trapped question) , Sliding window problem, normal array questions

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez ZestMoney (Koramangala) en févr. 2020

Lasted nearly about 1/2 hour. They started with some average DSA questions. Then moved to some java questions which was later followed by some project questions like how do you monitor your errors or logs.

Have I worked on micro-service architecture?

Entretien pour Software Developer

1 juil. 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez ZestMoney en mars 2019

1. We were shortlisted based on our resume. 2. There were coding test on HackerRank which were based on data-structures and other important algorithms. 3. After successfully qualifying the test there were two round of interviews( technical and HR).

1. Given an array containing element of range 1-n, in that array one element is two times and one element is absent. How will you find these two element. 2. What was the biggest obstacles you faced in life and how you overcome that.