Zendesk

Recherches associées: Avis sur Zendesk | Offres d’emploi chez Zendesk | Salaires chez Zendesk | Avantages sociaux chez Zendesk
      Entretiens chez ZendeskEntretiens d’embauche pour Sales Development Representative chez ZendeskEntretien chez Zendesk

18 mai 2017
      Dublin, Dublin

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Zendesk (Dublin, Dublin) en mai 2017

After the first screening call going through the CV, the first real interview was a phone interview with a mock sales lead generation call on the phone interview, standard interview questions; past work experience, why you want to work in sales, what are your strengths, why you want to work for Zendesk

Why do you want to work in sales

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Development Representative chez Zendesk

26 juil. 2025
      São Paulo,

J'ai passé un entretien chez Zendesk (São Paulo, )

Processo bastante interessante com diferentes fazer bem elaboradas com conteúdos e dinâmicas que faz sentido para o que é pedido no cargo Interessante para conhecer a empresa, tecnologia e o cargo

Conhecimento sobre experiência do cliente

Entretien pour Sale Development Representative

21 janv. 2026
      Lisbonne, Lisbonne

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Zendesk (Lisbonne, Lisbonne) en nov. 2024

Very clear and well-structured recruitment process Transparent expectations at every stage, no surprises Interviewers were kind, supportive, and genuinely interested in getting to know me Great balance between professionalism and human connection Fast feedback and clear communication throughout the process The recruitment experience truly reflects the company culture and values I felt respected, listened to, and supported from start to finish

They asked me where I saw myself in one year.

24 mai 2024
      Ciudad de Mexico

J'ai passé un entretien chez Zendesk (Ciudad de Mexico)

La entrevista fue buena y fácil, hice un roleplay pero los reclutadores están poco capacitados, no dan seguimiento y hay que estarlos persiguiendo. Lo demás digamos que no está mal, me hubiera gustado que hubiera una mejor relación con los reclutadores

Tienes que preparar un roleplay