ZRK Group

Recherches associées: Avis sur ZRK Group | Offres d’emploi chez ZRK Group | Salaires chez ZRK Group | Avantages sociaux chez ZRK Group
      Entretiens chez ZRK GroupEntretiens d’embauche pour Assistant Human Resources Manager chez ZRK GroupEntretien chez ZRK Group

Entretien pour Assistant Human Resources Manager

30 janv. 2016
      Peshawar

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ZRK Group (Peshawar) en mars 2015

I applied for current available position. After one week time later i got an interview call. The day of interview i got an IQ Quiz which i result i got after one hour later. Those who cleared Quiz stayed for interview. Then i gave introduction interview which was taken by HR Manager and GM HR it was all general interview. After one day later i got call for second interview. The second interview was taken by Director Operations, Executive Director and Chairman of the company. At same day i got offered for salary package which was double from my previous salary. I accepted and in one month notice time i joined ZRK Group.

Q: Tell me about yourself? Few Question's regarding my qualification and my past achievements. Q: How did your hear about this job? Q: What you know about our company? Q: What you learn from your previous jobs? Q: What duties you do in your current job? Q: Why should we hire you what makes you best candidate for this position? Few Questions regarding Human Resource knowledge. Q: What business your father do and how many dependents are your under? Q: What salary package you take in your current company and what salary packages you expect from us?