J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Whoohoo en juil. 2017
Offre acceptée
Expérience positive
Entretien moyen
Candidature
J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Whoohoo (Gand)
Entretien
Snelle procedure, zeer aangenaam! 3 gesprekken, die zeer goed volgde op elkaar. constante feedback over gesprekken. Alles werd duidelijk uitgelegd van loon tot verwachtingen.
Bedrijfscultuur wordt toegelicht. je weet wat je kan verwachten (of dat denk je toch)
Een heel efficiënte aanpak. Heel rechttoe rechtaan. Nam ook slechts een goede week in beslag.
Er zijn 2 interviews.
In de eerste vragen ze achter je motivaties en testen ze je capaciteiten, testen ze je creativiteit.
Voor het tweede interview krijg je drie testen die je moet invullen thuis via de computer. Deze zijn getimed en meten je karakter, intelligentie en capaciteiten.
In de tweede interview spreek je dan met een business unit manager of een international recruitment manager.
Indien alle drie stappen goed waren krijg je een loonsaanbieding en de mogelijkheid om er een nachtje over te slapen.
Ik heb meerdere loonsaanbiedingen gekregen, maar de vriendelijkheid, creativiteit en professionaliteit maakten het voor mij heel makkelijk om te kiezen voor Whoohoo.
Questions d'entretien [2]
Question 1
Wat denk jij dat de job van recruitment consultant inhoud?