Werfen

Recherches associées: Avis sur Werfen | Offres d’emploi chez Werfen | Salaires chez Werfen | Avantages sociaux chez Werfen
      Entretiens chez WerfenEntretiens d’embauche pour Director of Benefits chez WerfenEntretien chez Werfen

Entretien pour Director of Benefits

17 juil. 2022
      Bedford, MA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Werfen (Bedford, MA) en mai 2022

The interview process was refreshing. I think Werfen has built an in house staffing type firm as I have never interviewed at a company in my 30 years where I was catered to throughout the entire process. The lead recruiter Noah was so passionate about his company when he recruited me that I had to at least check it out. Ultimately I did not get the Director role I was interviewing for, but when my son finish's his MBA, Noah at Werfen will be getting his resume. Thank you for such a great experience!

Noah asked me a question I will remember for a long time, "If you get hired by Werfen, love everything about this job, and you got the target compensation you are looking for, what kind of offer from another company would you consider?"