Welocalize

Recherches associées: Avis sur Welocalize | Offres d’emploi chez Welocalize | Salaires chez Welocalize | Avantages sociaux chez Welocalize
      Entretiens chez WelocalizeEntretiens d’embauche pour Quality Rater chez WelocalizeEntretien chez Welocalize

19 juin 2024

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Quality Rater chez Welocalize

23 janv. 2025
      East Windsor, NJ

J'ai passé un entretien chez Welocalize

The whole process is simple and online. You basically go through self paced learning and complex assessments. Excellent onboarding process after you pass the entrance exam. The whole process can be finished in a few days if you’re a fast learner and have enough free time.

Are you able to complete the assessment?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Welocalize (East Windsor, NJ) en janv. 2025

Twice, I’ve completed initial assessments , then I get to the next stage where they create an Okta account with apps for me, but offer absolutely no direction or instruction on what to do with those apps. I log into okta and fill out the general information page, but encounter error message. In 2035, it thought I was using a vpn- which I wasn’t . Then when I retried submission of my general information form, it gave me a rejection message. Then welocalize staff followed up with “Unfortunately, you didn't pass our onboarding screening process, and therefore we are unable to move forward with your onboarding. We did not come to this decision lightly, but it is final.” I honestly don’t understand their process of elimination.

Assessment then okta apps to navigate without direction

16 avr. 2024
      Padoue

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Welocalize (Padoue) en avr. 2024

Sto inziando questo programma cerco di capire ma questo sito mi fa scrivere per forza di cose quindi spero bene, nel complesso per ora sto facendo la formazione su una piattaforma e learnign e dovrò fare poi l'esame finale

Se avessi una connessione internet