We Got POP

Recherches associées: Avis sur We Got POP | Offres d’emploi chez We Got POP | Salaires chez We Got POP | Avantages sociaux chez We Got POP
      Entretiens chez We Got POPEntretiens d’embauche pour Product Manager chez We Got POPEntretien chez We Got POP

Entretien pour Product Manager

6 oct. 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez We Got POP

I had a standard chat with an HR representative, who suggested I should review another vacancy which could have suited me better. Agreed they would share the JD with me, which they didn't. Followed up via linkedin since I wasn't provided with their email address but never heard back from them.

Tell me about yourself What do you know about the company Why are you looking for a new job
      Réponse de We Got POP
      Hi, thank you for your feedback. I'm sorry to hear that you didn't have a good experience in the initial recruitment stages- totally understand how frustrating that is! We endeavour to follow up with all candidates who express an interest in POP. Apologies again that this wasn't the case and your feedback has helped me identify a gap in our process. Thank you.