Water Bird

Recherches associées: Avis sur Water Bird | Offres d’emploi chez Water Bird | Salaires chez Water Bird | Avantages sociaux chez Water Bird
      Entretiens chez Water BirdEntretiens d’embauche pour Chemical Engineer for Water Treatment chez Water BirdEntretien chez Water Bird

Entretien pour Chemical Engineer for Water Treatment

27 oct. 2012
      Dubaï

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Water Bird (Dubaï) en juin 2008

Apply online... or when their is add for opening... sometimes the go to college.... Selection process is simple mostly direct interview b the GM.... they prefer indians and Filipino people.. Questions are simple and straight... basic knowledge of chemistry and process calculation will be enough.... work is more hard work than smart work... if u love to do sales work company is good for u... wish u luck if u r intrested in the company... 1 good thing abt company is that their r few good people who will help u in between... but lot of political effect between the departments

Nothing hard... basics... process calculation or chemistry...and language know matters... good for kannada and tulu speaking people