Wander

Recherches associées: Avis sur Wander | Offres d’emploi chez Wander | Salaires chez Wander | Avantages sociaux chez Wander
      Entretiens chez WanderEntretiens d’embauche pour CS chez WanderEntretien chez Wander

Entretien pour CS

24 oct. 2025

J'ai passé un entretien chez Wander

Lucky for Wander it's an employer's market. For a company that touts its excellence, they couldn't even be bothered to send an acknowledgement email that they've received, looked, or even read the answers to their very invasive and highly personal set list of 15 questions. Honestly, red flags galore. As far as I can tell, leadership is not on their website sharing their personal beliefs or how they spend their off hours. All knock out questions for what I suspect passes for "culture". IYKYK

What are your thoughts on politics at work? How would you describe your work ethic? What does great mean to you? What is your home office tech set up? How do you Spend your Saturdays