WTW

Recherches associées: Avis sur WTW | Offres d’emploi chez WTW | Salaires chez WTW | Avantages sociaux chez WTW
      Entretiens chez WTWEntretiens d’embauche pour Retirement Graduate Programmer - Actuarial Consultant chez WTWEntretien chez WTW

Entretien pour Retirement Graduate Programmer - Actuarial Consultant

23 oct. 2018

J'ai passé un entretien chez WTW

1. Online application Personal information, CV and Cover Letter 2. Reasoning tests Saville tests - Numerical, verbal, logical (diagrams) 3. Video interview Record yourself online Some written answers: What do you know about WTW? What do you know about the actuarial exams? 4. Assessment Centre Introduction: Overview of Willis Towers Watson i) Group exercise (mine was about a M&A): group discussion followed by a presentation ii) Individual interviewed by two interviewers Lunch iii) In-tray exercise iv) Role play exercise: pretend to be a consultant and ask your clients questions (fact finding), then give a presentation about what you found out. Examinations explained

Why Pensions?