WD

Recherches associées: Avis sur WD | Offres d’emploi chez WD | Salaires chez WD | Avantages sociaux chez WD
      Entretiens chez WDEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez WDEntretien chez WD

9 mai 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez WD en mars 2025

Interviews were very easy and it felt like I got it until one day the "Thank you" email strikes. They kept me waiting for 44 days and told me I received favorable feedback from the HM. Worst experience ever.

What do you know about HDD?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez WD

28 juil. 2024
      Bengaluru

J'ai passé un entretien chez WD (Bengaluru)

1. Telephonic round by the hiring manager. 2. There was two rounds of technical interview. 3. After qualifying the technical rounds there will be a HR round. After qualifying all rounds HR will contact you with offer letter. All the best!

Linked List related questions eg; reverse a linked list

23 janv. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez WD en déc. 2023

Cleared 1st round & 2nd round in a span of 1 week. Later, they literally ghosted me for 10 days without any response. When I called back to the HR, I was told that my result is in hold as I have 30+ days of notice period to still serve. Even after 20 days, when I called them HR's don't have nerve to tell the next process for offer letter. Worst experience ever had!

Python, React full stack development related questions