WAPCOS Ltd

Recherches associées: Avis sur WAPCOS Ltd | Offres d’emploi chez WAPCOS Ltd | Salaires chez WAPCOS Ltd | Avantages sociaux chez WAPCOS Ltd
      Entretiens chez WAPCOS LtdEntretiens d’embauche pour Civil Engineer chez WAPCOS LtdEntretien chez WAPCOS Ltd

Entretien pour Civil Engineer

30 mai 2021
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez WAPCOS Ltd (New Delhi) en mai 2021

Till date, I have given three interviews for the job. My first job interview was taken by the company engineer. The interview for the second job was taken by the manager of the contractor company. My third job interview was taken by Engineer-in-charge, Urban Administration and Development Department, Bhopal Madhya Pradesh for AMRUT MISSION.

How to lay sewerage pipes so that expenses are reduced?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Civil Engineer chez WAPCOS Ltd

Entretien pour Civil Engineer

10 déc. 2024
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez WAPCOS Ltd (Gurgaon, Haryana) en mars 2020

2 Rounds 1st Written (Objective Type Questions, 60 Technical and 40 Non Technical) 2nd Interview (1:3) 80:20 Weightage of both rounds Technical Syllabus based on Gate and Engineering Services Examination Prelims

1. Basic Introduction 2. Why Civil Engineering 3. Technical questions based on SFD BMD, Properties of Soil, Effective Stress Permeability, Retaining Walls etc