Vupico

Recherches associées: Avis sur Vupico | Offres d’emploi chez Vupico | Salaires chez Vupico | Avantages sociaux chez Vupico
      Entretiens chez VupicoEntretiens d’embauche pour Hadoop Developer chez VupicoEntretien chez Vupico

Entretien pour Hadoop Developer

25 févr. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Vupico (Londres, Angleterre) en févr. 2019

It was a Skype round.the process took almost one month. They will have a call and schedule the interview. I have completed two rounds of interview, one from India and other from Japan. Next come to HR, they will ask the package and if we say our expectations then they will ask for 10% or 20% hike. Simply wasting people's time. They should have ask before taking the interview. Too worst interview process I ever see. Better ignore this.

basic hadoop, nifi,Kafka.