Viha Digital Commerce

Recherches associées: Avis sur Viha Digital Commerce | Offres d’emploi chez Viha Digital Commerce | Salaires chez Viha Digital Commerce | Avantages sociaux chez Viha Digital Commerce
      Entretiens chez Viha Digital CommerceEntretiens d’embauche pour Magento Developer chez Viha Digital CommerceEntretien chez Viha Digital Commerce

Entretien pour Magento Developer

4 mai 2021
      Ahmedabad

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Viha Digital Commerce (Ahmedabad) en janv. 2021

You will get call from HR and will arrange a telephonic technical interview. After that they will arrange a practical test. Even if you have done it properly you will get reply that it was not to up to coding standards. In short they take interviews for their own task

Basics question for php and it’s frame work