Viewron

Recherches associées: Avis sur Viewron | Offres d’emploi chez Viewron | Salaires chez Viewron | Avantages sociaux chez Viewron
      Entretiens chez ViewronEntretiens d’embauche pour Product Validation Manager chez ViewronEntretien chez Viewron

Entretien pour Product Validation Manager

1 juin 2018

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Viewron en mars 2018

After accepting your application, you will get the two questions below. Then they will write that "Will get back to you early next week if we decided to move ahead with your proposal. " Well, I never got any further letter from them - even after 2 polite letters -, while after spending an hour or more to craft a plan, I'd expect at least a fair feedback. Appling here was literally a complete waste of my time.

Looking at the job description, how do you think you will achieve the desired outcomes? What is your expectation of financial compensation? And how much time can you put in this project?