Veeco Instruments

Recherches associées: Avis sur Veeco Instruments | Offres d’emploi chez Veeco Instruments | Salaires chez Veeco Instruments | Avantages sociaux chez Veeco Instruments
      Entretiens chez Veeco InstrumentsEntretiens d’embauche pour Internal Audit chez Veeco InstrumentsEntretien chez Veeco Instruments

Entretien pour Internal Audit

20 août 2015
      Campus

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internal Audit chez Veeco Instruments

Entretien pour Internal Audit

4 oct. 2014

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Veeco Instruments (Campus) en févr. 2015

The process is like 1 week, after I submit my resume through the career center of my university I got the interview on campus. After the interview I received a call from veeco about the employment process.

three basic accounting general questions.

What's you future plan?

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Veeco Instruments

Recruiter first asked how are you doing during the campus study, if any activities you've ever enjoy in. They would focus on why you choose their company and why internal audit position. If you have related work experiences, they would go detailed about that, like how you performed it, what is your responsibility, and what you think challenge you most. During the behavior question there may some academic question, like the classification of accounts on the balance sheet, calculate the depreciation, or revenue recognition. At last they would wondering how you will bring to their company, and what's your plan for future. Ending is whether you have any questions.

During the interview section they will ask academic questions, while people feel nervous on an interview, it is hard for people to focus on those mathematics numbers and calculations.