ValueLabs

Recherches associées: Avis sur ValueLabs | Offres d’emploi chez ValueLabs | Salaires chez ValueLabs | Avantages sociaux chez ValueLabs
      Entretiens chez ValueLabsEntretiens d’embauche pour Software Engineer - QA chez ValueLabsEntretien chez ValueLabs

Entretien pour Software Engineer - QA

14 juin 2024
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer - QA chez ValueLabs

Entretien pour Software Engineer QA

21 févr. 2016
      Hyderâbâd

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez ValueLabs (Hyderâbâd) en août 2021

one round of technical and another round of both technical and managerial. In 2nd round they asked about all technical concepts and managerial concepts as well. Overall its very good .

They Interviewed me for banking project. complete functional and banking related questions they asked

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez ValueLabs (Hyderâbâd) en juin 2012

Written exam which includes programming, database concepts and basic queries, writing test cases and definitions related to testing (sanity, smoke, regression, etc) followed by technical round followed by managerial round followed by HR round After appointment, Client round was scheduled in order to work for that project if shortlisted

Written round consists of all the basic part of testing related area C and Java logic based programs to e solved Basic level Database queries Real time scenario questions and you have to provide solutions on how you will solve them and take precaution steps to avoid from reoccuring in the future