Valero

Recherches associées: Avis sur Valero | Offres d’emploi chez Valero | Salaires chez Valero | Avantages sociaux chez Valero
      Entretiens chez ValeroEntretiens d’embauche pour Operations chez ValeroEntretien chez Valero

11 juil. 2023
      Houston, TX

J'ai passé un entretien chez Valero (Houston, TX)

Great people. Great place to work. Behavior based interview. Great training program. Great benefits and competitive pay. Real safety conscious environment. Supervisors care about their people. Great place to work.

Whats a challenge you have overcome?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations chez Valero

17 avr. 2022
      Los Angeles, CA

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Valero (Los Angeles, CA) en mars 2022

Very smooth process. I was interviewed by 3 professional managers. They were very polite , friendly and straight forward. Interview took about 45 minutes to an hour. My process took about 4 months from applying to starting .

9 mai 2012
      Three Rivers, TX

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Valero (Three Rivers, TX) en mai 2011

First took a mechanical aptitude test to qualify for interview. After receiving letter then interview is set up. Interview is a panel interview consisting of a representative from HR and three others from engineering, operations, and area managers. Each asked questions and took notes. They like for you to answer as swift as possible and be able to think on your feet. Each question was a scenario based question. What would you do if there was confrontation between co-worker? Name a time when you went above and beyond to get a job done? Name a time when you've taken short cuts? ( tell them you don't take short cuts)

Name a time when you've been overwhelmed with a job task and what did you do?

What would you do if a confrontation arose at work?