Vaadin

Recherches associées: Avis sur Vaadin | Offres d’emploi chez Vaadin | Salaires chez Vaadin | Avantages sociaux chez Vaadin
      Entretiens chez VaadinEntretiens d’embauche pour Senior Java Developer chez VaadinEntretien chez Vaadin

Entretien pour Senior Java Developer

11 mai 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Vaadin

I applied my resume and cover letter online and they sent me codility link test and they have asked me to record a video and upload it. for test processing they have prepared for me 3 questions which I answered and got one them 100 % and second one 75% and last one 12 % and then they drop me an email that I have not been selected for further consideration.

In codility it has given 3 questions and 110 min time for solving twice of them programming and one of them SQL. for programming skill they have wanted to split a sentence in special window character size so that no word split.