VTS

Recherches associées: Avis sur VTS | Offres d’emploi chez VTS | Salaires chez VTS | Avantages sociaux chez VTS
      Entretiens chez VTSEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez VTSEntretien chez VTS

10 nov. 2024
      Toronto, ON

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez VTS (Toronto, ON) en sept. 2023

Started with a easy phone interview. Then a detailed systems design question then the bowling game coding challenge as a pair programming interview. The systems design round was typical, make sure to explain all decisions.

Ten Pin Bowling coding Challenge,. Make sure to be on top of arrays and how they work

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez VTS

16 janv. 2023

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez VTS

The worst recruiting team I have ever seen in the job hunting. Everyone is unresponsive, irresponsible and rude. HR screening, HM interview - background + a pair coding question, then on-site interviews (pair coding, behavioral, system design)?

Check out other reviews and you’ll be fine

6 janv. 2023
      Toronto, ON

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez VTS (Toronto, ON) en déc. 2022

Extremely rude interviewers with a very strong French accent who could not understand English. I explained everything about 5 times and they started arguing because I gave them perfect solution in the first attempt.

design a Url shortener Karta Bowling game