VJ Coresoft Pvt.

Recherches associées: Avis sur VJ Coresoft Pvt. | Offres d’emploi chez VJ Coresoft Pvt. | Salaires chez VJ Coresoft Pvt. | Avantages sociaux chez VJ Coresoft Pvt.
      Entretiens chez VJ Coresoft Pvt.Entretiens d’embauche pour Software Engineer chez VJ Coresoft Pvt.Entretien chez VJ Coresoft Pvt.

Entretien pour Software Engineer

14 mars 2025
      Pune

J'ai passé un entretien chez VJ Coresoft Pvt. (Pune)

They will basically ask questions related to mechanical domain engineering. This company usually works for providing software testing activities. Be prepared and have knowledge about fea, cea and manufacturing software knowledge.

Tell me about your self?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez VJ Coresoft Pvt.

Entretien pour Software Engineer

12 sept. 2016
      Pune

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez VJ Coresoft Pvt. (Pune)

They will find you on Naukari.com, call you if you are the guy they are looking for, you are shortlisted, you will get a call, they will ask you to appear for an quick telephonic interview or you may need to appear for an F2F interview ASAP, they won't consider whether you are outstationed. Once you are selected from 5-6 guys, if you are ready to work on their salary structure, you are selected. This is similar to government administration displays newspaper notifications, if you bid less, you have higher chance of getting selected. If you are fresher, they are looking for such guys, because budget is the concern. Once you selected you will be ask to join in one day whether you are fresher or experienced candidate, they need freshers to join immediately. For experienced candidates, you have less than week or so, if you are willing you gets selected.

Introduction is a common question