Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Universiteit Utrecht

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Universiteit Utrecht | Offres d’emploi chez Universiteit Utrecht | Salaires chez Universiteit Utrecht | Avantages sociaux chez Universiteit Utrecht
      Entretiens chez Universiteit UtrechtEntretiens d’embauche pour Administratief Medewerker chez Universiteit UtrechtEntretien chez Universiteit Utrecht

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Universiteit Utrecht (Utrecht) en mars 2026

Entretien

Mild negatief over de sollicitatieprocedure. Via een externe wervingsonderneming ben ik hier op gesprek gekomen die met mij telefonisch en via whatsapp berichten contact met mij hadden. Het was in eerste instantie een open gesprek over een financiele functie, maar gesprekpartners in kwestie waren eigenlijk in gedachte met de uitstaande vacature van administratief medewerker een kandidaat aan het vinden. Dus het is onprofessioneel van de Universiteit, want er was gewoon geen open gesprek over de taken in kwestie, dus geen onderhandelingsruimte bij de organisatie zelf over de taken, dat er eigenlijk moet zijn bij een open gesprek. De taken die beschreven waren voor de rol van administratief medewerker waren meer voor een beginnend hbo of een mbo met beperkte ervaring, dus ver onder mijn niveau. Daarnaast was de verschil in persoonlijkheid tussen mij en de gesprekspartners betreft persoonlijk zo groot dat het meer een botsing was van twee verschillende werelden, dus totaal geen match met het team. Dit gesprek was dus voor mij een verspilling van mijn tijd. De organisatie kon mij geen rol beiden met werkzaamheden van een goed niveau en mijn persoonlijkheid paste niet bij de organisatie. Mijn tips voor kandidaten: 1. Op administratief gebied en financien, zoekt de Universiteit betreft persoonlijkheid om voor mij onbekende redenen, grijze muizen/ schapen Ben jij zelf (wat) eigenwijs of een kleurrijke persoonlijkheid, dan heb jij hier weinig te zoeken. 2. Indien zij jou uitnodigen voor een open gesprek, zoek eerst op of er een open vacature staat die ongeveer gelijk is waarvoor zij jou uitnodigen. Bel dan de medewerker personeelzaken hierover op en stel vragen. Indien er weinig ruimte is voor onderhandeling, het telefoongesprek geen bevredigde antwoorden oplevert, en de openstaande rol in kwestie jou niet aanspreekt, stuur indien uitgenodigd voor een gesprek, dan een onderbouwde afwijziging. Anders is de kans groot dat jij 3-4 uur voor niets weggooit.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Hoe ga jij om collega's waarmee het minder kan vinden en als dat resulteert in conflicten, hoe ga jij daarmee om? Wat is jouw voorkeur van humor?
      Répondre à cette question