Unilab

Recherches associées: Avis sur Unilab | Offres d’emploi chez Unilab | Salaires chez Unilab | Avantages sociaux chez Unilab
      Entretiens chez UnilabEntretiens d’embauche pour Analyst chez UnilabEntretien chez Unilab

15 oct. 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Unilab

Panel is a group of people in their 30s and they're really unfriendly— their tone is borderline condescending. They ask irrelevant questions and it seems like they're not even listening to a word you say.

Tell me about your family

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez Unilab

12 juil. 2022
      Manille,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Unilab (Manille, ) en mai 2022

Too long to process, one interview per month Initial questions were if I have a failed grade during undergraduate, if you have, automatic rejection, usual introduce yourself, if you are good with numbers, if you are willing to take overtime hours (which has x1.75 rate bigger than usual x1.25). Also, they wanted to hire someone near their company.

Do you have a failed grade in college

4 déc. 2021

J'ai passé un entretien chez Unilab

Interview process is harder in each level. Requires good communication skills and thinking framework. Be sure to refresh yourself with your undergraduate subjects but always see the bigger picture and the logic

What particular subject is related to your job