Under Armour

Recherches associées: Avis sur Under Armour | Offres d’emploi chez Under Armour | Salaires chez Under Armour | Avantages sociaux chez Under Armour
      Entretiens chez Under ArmourEntretiens d’embauche pour Summer League Design chez Under ArmourEntretien chez Under Armour

Entretien pour Summer League Design

9 juin 2016
      Ottawa, ON

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Summer League Design chez Under Armour

Entretien pour Summer League Design

1 févr. 2016

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Under Armour

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 7 mois. J'ai passé un entretien chez Under Armour (Ottawa, ON) en janv. 2016

The hiring process was quite a while. For me it started in October 2015, then ended in April 2016 ! It had multiple steps, questionnaires that you had to fill via google docs, sharing your portfolio via dropbox then being selected for the interview on Hire Vue. Hire vue is basically an operated system where you have a couple of minutes to answer the question via webcam recordings. Then if you made it you can go on to the next round where the head coordinators of every department selects if they want to pursue an interview with you vis skype. ( I did not get to that round ) It takes quite a while to hear back from them, after all they are a huge corporation, but I got to learn a lot !

Q: What kind of design softwares do you use ?

Q: Why would you be a great fit ?

Q: How did you solve organizational issues via internet ?

Q: Give one example when you worked in a team environment ?

Q: Name a big goal that you have achieved.

It was long and sometimes unorganized. I went long amounts of time without response between interview stages. They were great people when I was interviewed by actual employees. Unfortunately I did not get an offer, however most upset by the lack of feedback for improvement.

Have you had any experience in hand lettering?