Ubisoft

Recherches associées: Avis sur Ubisoft | Offres d’emploi chez Ubisoft | Salaires chez Ubisoft | Avantages sociaux chez Ubisoft
      Entretiens chez UbisoftEntretiens d’embauche pour Demo Crew chez UbisoftEntretien chez Ubisoft

Entretien pour Demo Crew

6 mars 2020

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Ubisoft

Applied online and received a quick 15 min interview two weeks later, asking about do I have any experience working in a gaming event, how much do I know about their games, and fill me in with other details regarding what exactly I need to do.

Have you had any previous experience working in a gaming event.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Demo Crew chez Ubisoft

Entretien pour Demo Crew

15 mai 2019
      Long Beach, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Ubisoft (Long Beach, CA) en juin 2018

I applied online and was set up to interview in less than a month. Employee that was in charge of the process was easy going, friendly, and easy to talk to. The interview allowed for her to describe the jobs that I might be assigned to do.

How'd you hear about this position?