UTAR

Recherches associées: Avis sur UTAR | Offres d’emploi chez UTAR | Salaires chez UTAR | Avantages sociaux chez UTAR
      Entretiens chez UTAREntretiens d’embauche pour Senior Lecturer chez UTAREntretien chez UTAR

Entretien pour Senior Lecturer

5 avr. 2019
      Kuala Lumpur

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Lecturer chez UTAR

Entretien pour Senior Lecturer

19 oct. 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez UTAR (Kuala Lumpur) en avr. 2019

The process was fast, around 10 minutes. Little question asked. The process was fast, around 10 minutes. Little question asked. The process was fast, around 10 minutes. Little question asked.

What's your research interest? Would you like to be transferred? Are you able to teach XXX subject?

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez UTAR en févr. 2020

Straightforward interview process with a panel of around 3 Professors. Questions asked including background, past research and future directions. Should take this opportunity to ask relevant questions pertaining to research as this is a research-intensive university.

What is your research direction at UTAR?