UST

Recherches associées: Avis sur UST | Offres d’emploi chez UST | Salaires chez UST | Avantages sociaux chez UST
      Entretiens chez USTEntretiens d’embauche pour Client Partner chez USTEntretien chez UST

6 mars 2026

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Partner chez UST

12 avr. 2019

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez UST en mars 2026

The initial interaction was with a recruiter via MS Teams who stated that the process would take only three weeks. However, that was not accurate or honest about the selection process. Hiring Manager Technical Assessment Team Members

Recruiter: Tell me about two of your proudest sales deals.

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez UST

Great experience Good people Scenario based questions Technology related Learning techniques Collaboration Multi level Phone discussions In Person HR discussions Compensation Package Benfits Explanation Company ValuesGreat experience Good people Scenario based questions Technology related Learning techniques Collaboration Multi level Phone discussions In Person HR discussions Compensation Package Benefits Explanation Company Values Business Lines Organization outlook Overall growth

27 juin 2019

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez UST en avr. 2019

3 interviews (HR, Head of Sales, UK Managing Director) then absolute silence. Never heard a word back. Internal recruitment had no understanding of the required role but regardless still really poor form and professionalism, regardless of not being a fit for the role.

Basically just wanted to run through CV.