Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

USG Professionals

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur USG Professionals | Offres d’emploi chez USG Professionals | Salaires chez USG Professionals | Avantages sociaux chez USG Professionals
      Entretiens chez USG ProfessionalsEntretiens d’embauche pour HR Consultant chez USG ProfessionalsEntretien chez USG Professionals

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Offre acceptée
      Expérience négative
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez USG Professionals (Anvers) en juil. 2024

Entretien

Voor een organisatie met 'professional' in de naam, verliep de sollicitatie en de opvolging zeer onprofessioneel. Er waren drie (niet-gestructureerde) sollicitatiegesprekken met verschillende mensen, maar wel telkens dezelfde vragen. Ik moest geen testen of andere selectieproeven doen. Dit getuigt van een subjectieve beoordeling en was een grote tijdsinvestering. Ik kreeg een contractvoorstel, waarbij het bruto loon aan de lage kant was, na wat aandringen waren ze bereid om meer te bieden, op voorwaarde dat ze een referentie van me mochten opbellen, zeer old school. Uiteindelijk kreeg ik een contractvoorstel dat ik aanvaard heb, formeel via mail. Ze gaven aan dat er momenteel weinig projecten waren, dus dat ze me pas een contract zouden geven wanneer ze een gepast project hadden gevonden. Na anderhalve maand had ik nog steeds niets vernomen, dus stuurde ik zelf nog eens een mail. Ik kreeg als reactie dat ze me vlak na de aanvaarding van het contractvoorstel hadden opgebeld en een voicemail hadden achtergelaten (nooit gebeurd) met de boodschap dat ze twijfelden aan mijn flexibiliteit (ik had laten vallen dat ik graag wou telewerken, maar dat ik me wel zou aanpassen als dat echt niet ging voor de klant) en me daarom toch niet zouden aannemen - via een voicemail, die ik nooit ontving - zeer onprofessioneel. Ik reageerde verontwaardigd op de mail en als tegenreactie op mijn reactie kreeg ik dat ze het spijtig vinden dat ze nooit meer iets van mij hebben vernomen na de voicemail (die ik dus nooit ontvangen heb, wat ik ook al had aangegeven) en dat ze bij hun standpunt blijven. Zeer jammer van de tijd die ik in deze sollicitatie heb gestoken.

Questions d'entretien [1]

Question 1

? ? ? ? ?
      Répondre à cette question
      avatar
      Réponse de USG Professionals
      1y
      Beste Bedankt om de tijd te nemen en jouw ervaring mee te delen. We vinden het jammer om te lezen dat deze niet volgens verwachtingen is verlopen. We doen steeds ons best om het solliciatieproces zo vlot, aangenaam maar ook professioneel mogelijk te laten verlopen. Daarom omvat het proces standaard gesprekken met 2 collega’s. Dit zijn meestal de recruiter waarmee je in eerste instantie contact had, alsook de manager. Door het ziekvallen van een collega, kan het zijn dat er uitzonderlijk nog een 3e gesprek moet plaatsvinden. Onze excuses hiervoor. We hopen op deze manier wat verheldering gebracht te hebben. We gaan zeker aan de slag met de gegeven feedback en wensen je heel veel succes in je verdere professionele carrière.