US Air Force

Recherches associées: Avis sur US Air Force | Offres d’emploi chez US Air Force | Salaires chez US Air Force | Avantages sociaux chez US Air Force
      Entretiens chez US Air ForceEntretiens d’embauche pour Human Resources Manager chez US Air ForceEntretien chez US Air Force

30 janv. 2014
      Little Rock, AR

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez US Air Force (Little Rock, AR) en août 2010

Basic training, 8 weeks first, then more technical training. Training will be constant part of career. Lots of say on where you go, overseas or stateside.

Service is smaller now so more challenges ahead. Stay focused.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Human Resources Manager chez US Air Force

29 mars 2019
      Eglin AFB, FL

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez US Air Force (Eglin AFB, FL) en sept. 2016

Hiring manager contacted me and asked my experience in handling HR issues. He reviewed my records and asked me to provide specific examples of issues I have dealt with in the past

Provide an example of a conflict issue that you resolved?

17 mars 2014
      Randolph AFB, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez US Air Force (Randolph AFB, TX) en janv. 2012

While serving in the Air Force, you have chances to apply for special duties for out of the ordinary type jobs. Do to this you would have to apply for the special duty via a military secure computer and compete for the open position. Based on the overall review of the persons qualifications, if you matched the requirement as the top candidate, you would them be selected for the job. Some of the jobs just require the application online, but other will require more information such as medical reviews, commander recommendations, security background checks.

No real questions were asked during this process.