UPMC

Recherches associées: Avis sur UPMC | Offres d’emploi chez UPMC | Salaires chez UPMC | Avantages sociaux chez UPMC
      Entretiens chez UPMCEntretiens d’embauche pour Pct chez UPMCEntretien chez UPMC

3 févr. 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez UPMC

They called and did a phone interview first and then I went in person to another interview in which I was hired on the spot. The interview process is pretty long but I understand they have to find the right person for the job.

Basically asked what was a time when questions

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Pct chez UPMC

19 oct. 2021
      Pittsburgh, PA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez UPMC (Pittsburgh, PA) en oct. 2021

got a call from a recruiter. did my interview & was asked to job shadow after (3days later) after shadowing she asked how i liked it & then said she’d send my paperwork through, it’s been a week now.

Describe a time when ..

7 juil. 2015
      Erie, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 mois. J'ai passé un entretien chez UPMC (Erie, PA) en avr. 2014

Hiring process took a very long time, but interviews were casual and easy. I enjoyed them. I applied for the job March or April, wasn't contacted for a few months. Got a call, had a phone interview weeks later. Then had an in-person interview. Then more phone stuff and was then offered a job around end of May/Beginning of June. I started in mid-late august.

What are your long-term goals?