UEM Sunrise

Recherches associées: Avis sur UEM Sunrise | Offres d’emploi chez UEM Sunrise | Salaires chez UEM Sunrise | Avantages sociaux chez UEM Sunrise
      Entretiens chez UEM SunriseEntretiens d’embauche pour Executive chez UEM SunriseEntretien chez UEM Sunrise

21 sept. 2021
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez UEM Sunrise (Kuala Lumpur) en janv. 2017

I applied through their website and when they contacted me to offer me the job, they requested me to take an online test. After the online test is passed, they move onto an interview with line manager with presence of HR

What are your strengths and weaknesses

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Executive chez UEM Sunrise

22 oct. 2025
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez UEM Sunrise (Kuala Lumpur) en oct. 2025

- Introduce yourself - Working experience - Why do you want to work here - Your daily work tasks (current work) - What is our company - Do you know what we do - Where is our office (Online IV) - Professional and IV was quite fast, around 20mins

What does our company do?

7 juin 2023
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez UEM Sunrise (Kuala Lumpur)

I was interviewed by an experience manager. The whole interview process took about 2 hours. The hiring manager will ask a lot of question about study since I was fresh graduate.

1. How do you know about our company? 2. Do you clear about the job scope that you have applied for?