Turo

Recherches associées: Avis sur Turo | Offres d’emploi chez Turo | Salaires chez Turo | Avantages sociaux chez Turo
      Entretiens chez TuroEntretiens d’embauche pour Security Engineer chez TuroEntretien chez Turo

Entretien pour Security Engineer

17 oct. 2024
      Seattle, WA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Turo (Seattle, WA) en oct. 2024

Recruiter called, sent online challenge, interviewed by manager. Then second set of interviews - Total 4 - scheduled for same day continuously. Like do you think other person is not a human ? Anyways interviewed by same manager again and 2 more technical and 1 director level. Total 6 interviews. No respect for candidate's time or effort. They should pay for the time someone spent on this much time and energy. A little insensitive behavior towards the candidates. It does not make sense for the candidate to suffer for their own inability to screen the right candidate in first or 2nd round.

How do you find a way to fix overly generous Access policies at a scale for both user and service accounts ? Same scenario for vault secrets policies. What are SAML/Oauth flows and how do you implement IAM across the enterprise at a scale.

Why should we hire you ? Where do you see yourself in 5 years ? How will you push for your security findings to management.

What are Docker security practices ? How do you manage SCA/supply chain issues in terraform modules or open source components