Trianz

Recherches associées: Avis sur Trianz | Offres d’emploi chez Trianz | Salaires chez Trianz | Avantages sociaux chez Trianz
      Entretiens chez TrianzEntretiens d’embauche pour Senior Technical Lead chez TrianzEntretien chez Trianz

30 janv. 2025
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Technical Lead chez Trianz

16 avr. 2026
      Hyderâbâd

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Trianz (Bengaluru) en févr. 2021

Very nice experience and to the point. Interview panel is knowledgeable and helpful. They take your ambition and goals in to consideration while they try to allot you a role once you are selected

Cybersecurity frameworks, mitre attack, kill chain, ttps

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Trianz (Hyderâbâd) en oct. 2023

2 technical + 1 HR round. Difficulty level is medium and can be cleared if you have basic understanding of cloud, Docker, Terraform , CICD, Shell scripting. they might as you to write some sample code, and explian your project

7 mai 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Trianz en juin 2022

Interview are well scheduled and updated. HR will provide feedback for each round whether you have selected or not. There will be multiple around and finally with client. Once you selected document process is simple and offer will rolled out.

Explain about daily role and responsibilities.