TranServ

Recherches associées: Avis sur TranServ | Offres d’emploi chez TranServ | Salaires chez TranServ | Avantages sociaux chez TranServ
      Entretiens chez TranServEntretiens d’embauche pour Senior Developer chez TranServEntretien chez TranServ

Entretien pour Senior Developer

20 janv. 2017
      Mumbai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez TranServ (Mumbai) en janv. 2017

The interview process was simple. First round was about to be panel discussion. But it'd started with written test. 2 hours test it was. They took little bit long time. So you just have to sit, till HR come. Office seems good, but I don't feel like it was a company for developers. As I didn't saw a single glass/white board to discuss logic & implementation. Only cubical.

1. First two question was regarding basic java questions. 2. They also asked Albert, Bernard and Cheryl's birthday maths problem puzzle. 3. 13 Caves And A Thief Puzzle 4. A Java program Printing M*N matrix in Spiral way.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Developer chez TranServ

Entretien pour Senior Developer

17 janv. 2017
      Mumbai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez TranServ (Mumbai) en janv. 2016

Interview process is very tough in Transerv , CTO takes ur interview in HINDI :) , ask many logical things and technical too . SO overall its a bit tough interview .

I dont remember the toughest question of my Interview