ToppersEdge.com India

Recherches associées: Avis sur ToppersEdge.com India | Offres d’emploi chez ToppersEdge.com India | Salaires chez ToppersEdge.com India | Avantages sociaux chez ToppersEdge.com India
      Entretiens chez ToppersEdge.com IndiaEntretiens d’embauche pour Recruiter chez ToppersEdge.com IndiaEntretien chez ToppersEdge.com India

Entretien pour Recruiter

14 févr. 2018
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Recruiter chez ToppersEdge.com India

Entretien pour Recruiter

23 mars 2018
      Bengaluru

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ToppersEdge.com India (Bengaluru) en févr. 2017

Interview process was Lengthy. 3 Rounds of 1:1 interview. Questions were similar in multiple rounds and very descriptive. Lot of questions on Technology understanding. Some personal questions and personality questions were there. HR round

Tell me about yourself. What are the various Technologies. How will you differentiate in Product and Services Companies? Tell about your project in the college. Where do you see yourself after few years. What do you know about recruitment and recruitment portals. Salary expecation

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez ToppersEdge.com India (Bengaluru) en nov. 2016

1st Team Lead will do screening, At second manager will come for face to face discussion. And then CEO will talk for further process of offer letter & joining. Lastly HR team team will co-ordinate for joining. Process is really fast so that a jobless person will get job if he or she has talent & capability.

What will you do if you will not get profiles ?

What is the difference between Enterprise Architect and Solution Architect ?

How is scripting language differ from Programming language.