J'ai passé un entretien chez Tommy Hilfiger (Belgium, IL)
Entretien
Ik wil graag benadrukken dat ik de gehele sollicitatieprocedure als zeer aangenaam en verrijkend heb ervaren, waarbij ik me oprecht gewaardeerd voelde als kandidaat en de kans kreeg om mijn vaardigheden en ervaring op een positieve manier te presenteren. De interactie met het team en de manier waarop het hele proces werd georganiseerd, getuigde van een diepgaand engagement van het bedrijf om de beste match te vinden tussen de kandidaat en de organisatie, wat mij enorm aansprak. Ik kijk met plezier terug op deze ervaring en ben van mening dat het voor herhaling vatbaar is, niet alleen vanwege de professionele en vriendelijke benadering, maar ook vanwege de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn kennismaking met het bedrijf en zijn cultuur
Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Tommy Hilfiger
J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Tommy Hilfiger (Japan, PA)
Entretien
the interviewer is very warmful and easy.I have got a lot from this interview, during the entire period i felt very warmful.finally, althrough i didn't this job because i din't own over 5 years experience in this field, but they still praised me.